Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ΤΑ 12 ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣΌλοι θέλουν την επιτυχία;
Ποιοι όμως ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ αληθινά να αποκτήσουν ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ, ένα-ένα, τα θεμέλια που θα τους καταστήσουν ικανούς να την πραγματοποιήσουν;
Εδώ είναι το ερώτημα.
Ο Jim Rohn, έκανε μια μεγάλη προσφορά σε αυτό τον τομέα. Εντόπισε παρουσίασε ,δίδαξε  τα κατ’αύτον 12 βασικά θεμέλια της επιτυχίας .Έτσι απόκτησα και εγώ πρόσβαση σε αυτά και ευγνωμονώ τον παντοτινό μου μέντορα  Jim Rohn για το πως με καθοδήγησε σε αυτά, βήμα-βήμα.
Δούλεψα προσωπικά σε αυτό το πεδίο εδώ και 6 χρόνια. Με εφαρμογές  πάνω σε εμένα , στους στενούς μου ανθρώπους, και σε επίλεκτους πελάτες coaching μου, βλέποντας την επιτυχία να συμβαίνει μεθοδικά και στέρεα στον καθένα μας.
Και τώρα νοιώθω την ανάγκη να διαδώσω αυτά τα μυστικά επιτυχίας, σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ.
Αποφάσισα λοιπόν να προσαρμόσω αυτό το σπουδαίο υλικό σε 52 εβδομαδιαίο μαθήματα, και έτσι να το κάνω πιο εύκολα προσβάσιμο σε όσους πραγματικά ΘΕΛΟΥΝ να επιτύχουν και ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ να αποκτήσουν βήμα-βήμα τα θεμέλια που απαιτούνται η επιτυχία να έρθει και να διαρκέσει.
Τα 12 θεμέλια που θα μάθεις λοιπόν μαζί μου είναι:
ΤΑ  12 ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
1ος ΜΗΝΑΣ: Προσωπική Ανάπτυξη: Γίνε το άτομο που πραγματικά επιθυμείς ενασχολούμενος με μια μακροπρόθεσμη στρατηγική δεξιοτήτων, γνώσεων και αυτοβελτίωσης ( που θα σε βάλει επίσης σε ένα ανώτερο επίπεδο στον κλάδο που εργάζεσαι).
2ος ΜΗΝΑΣ: Τοποθέτηση Στόχων: Απόκτησε μια αίσθηση σκοπού πίσω από κάθε δράση, καθώς και πολλαπλασίασε  την μακροχρόνια επιτυχία σου έχοντας ένα σχέδιο 10ετίας καλά προσδιορισμένων στόχων.
3oς ΜΗΝΑΣ: Υγεία-Πνευματική-Σωματική-Συναισθηματική: Βελτίωσε το πως φαίνεσαι, την αυτοπεποίθηση σου, την ενέργεια σου, την ποιότητα και διάρκεια της ζωής σου έχοντας μια σταθερή φιλοσοφία υγείας και ευεξίας, και διαχειριζόμενος  ένα πρόγραμμα υγείας.
4ος ΜΗΝΑΣ: Χρήματα: Οικονομική Ανεξαρτησία. Απαλλαγή από χρέη, Αποταμίευση-Δωρεές: Βάλε τον εαυτό σου μπροστά από το 85% των ανθρώπων και αύξησε κατά 90% τις πιθανότητες να πετύχεις οικονομική ανεξαρτησία μέχρι την ηλικία συνταξιοδότησης, απλά έχοντας μια δυνατή οικονομική φιλοσοφία και ένα αποδεδειγμένο πρόγραμμα επενδύσεων.
5ος ΜΗΝΑΣ: Σχέσεις: Βελτίωσε την ικανότητα σου να είσαι ένας πιο αποτελεσματικός και αγαπήσιμος γονέας, σύζυγος και φίλος, βελτιώνοντας τις δεξιότητες σου σχέσεων.
6ος ΜΗΝΑΣ: Διοίκηση του Χρόνου: Απόκτησε από 10-15 επιπλέον εργάσιμες εβδομάδες των 40 ωρών τον χρόνο ( πολλαπλασίασε 1 ή 3 ώρες  την ημέρα χ 365 ημέρες) εφαρμόζοντας καθημερινά πιο παραγωγικές τεχνικές διαχείρισης χρόνου.
7ος ΜΗΝΑΣ Δικτύωση/Συστάσεις: Απόκτησε επαφή με μια από τις σπουδαιότερες πηγές που κατέχουμε και έχε μια σπουδαιότερη, πιο θετική επίδραση στην αγορά, αξιοποιώντας τις τρέχουσες βάση σχέσεων σου και δικτύωσης σου.
8ος ΜΗΝΑΣ: Πώληση/Διαπραγμάτευση: Αύξησε την παραγωγή σου κατά 10%-50% χωρίς να επενδύσεις περισσότερο χρόνο ή προσπάθεια, βελτιώνοντας τις δεξιότητες σου πώλησης και διαπραγμάτευσης.
9ος ΜΗΝΑΣ: Επικοινωνία/Παρουσίαση: Αύξησε κάθε επίπεδο λειτουργίας σου σχετιζόμενης με την εταιρία σου, το προσωπικό και την προσωπική απόδοση, καθώς και όλες τις προσωπικές σου σχέσεις με την αριστεία σου στην τέχνη της επικοινωνίας.
10ος ΜΗΝΑΣ: Ηγεσία: Πολλαπλασίασε τις προσπάθειες σου και έχε μια θετική επίδραση πάνω σε μια μεγαλύτερη σφαίρα ανθρώπων, μαθαίνοντας δεξιότητες  αποτελεσματικής ηγεσίας και διοίκησης
11ος ΜΗΝΑΣ: Επιταχυνόμενη Μάθηση: Βελτίωσε γρήγορα  τις δεξιότητες και τη στάση σου για να κερδίσεις και διατηρήσεις γνώσεις σε κάθε τομέα (επικοινωνία, διοίκηση χρόνου, ηγεσία, κ.λ.π) μέσω τεχνικών Μνήμες και Γρήγορου Διαβάσματος και άλλων.
12ος ΜΗΝΑΣ: Κληρονομία/Συνεισφορά: Πάρε χρόνο για να εφαρμόσεις τις δεξιότητες σου και να κάνεις μια διαφορά στην κοινότητα σου και στον κόσμο- κάτι που θα έχει μια επίδραση στις μελλοντικές γενιές.

Ο ΤΡΟΠΟΣ

Πως όμως θα σου παραδοθεί αυτό το πολύτιμο υλικό και πως θα εργαστείς , και θα έχεις και την δική μου διαρκή καθοδήγηση (coaching);
·       Κάθε εβδομάδα θα λαμβάνεις με email το μάθημα της εβδομάδας. Το μάθημα θα συνοδεύεται από ασκήσεις.
·       Μετά από  4 εβδομάδες , με την ολοκλήρωση κάθε θεμελίου επιτυχίας, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μαζί μου  διάσκεψη coaching διάρκειας  30 λεπτών στην οποία θα συζητάμε  ερωτήσεις που μπορεί να έχεις από τα μαθήματα της συγκεκριμένης ενότητα και τις ασκήσεις και πως θα μπορέσεις να τα εφαρμόσεις στην προσωπική σου πραγματικότητα  για μεγαλύτερη απόδοση τους. Προϋπόθεση πραγματοποίησης της διάσκεψης είναι να έχεις κάνει όλες τις ασκήσεις των 4 μαθημάτων.
·       Σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος θα έχεις την δυνατότητα email επικοινωνιών  μαζί μου για καθοδήγηση και διευκρινήσεις

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Να γίνει σαφές ότι μιλάμε για ένα πρόγραμμα coaching για την επιτυχία σου, διάρκειας ενός έτους.
Αν κοστολογούσα αυτό το πρόγραμμα ,μάθημα -μάθημα και διάσκεψη- διάσκεψη, μια λογική κοστολόγηση θα ήταν:
Κάθε μάθημα 50 ευρώ χ 52=2.600 ευρώ
Κάθε διάσκεψη 50 ευρώχ12= 600 ευρώ
Σύνολο                              = 3.200 ευρώ
Ανά εβδομάδα                    =    62 ευρώ
Ανά μήνα                          =266 ευρώ
Και θα ήταν μια χαμηλή κοστολόγηση που δεν έχει καμία σχέση με την τεράστια  διαχρονική αξία του υλικού.
Το θέμα μου όμως  σε αυτή την περίπτωση είναι ότι  θέλω αυτό το υλικό να φτάσει σε όσους περισσότερους είναι δυνατό. Γιατί η αποστολή μου είναι «Να βοηθώ τους ανθρώπους να ζουν μια υπέροχη ζωή, μια ζωή που τους αξίζει, και να τους κάνω ικανούς να την κερδίσουν».
Και αυτό με κάνει να αναθεωρήσω αυτήν προσέγγιση κοστολόγησης και να σου προτείνω μια άλλη συμφωνία

  • Το πρόγραμμα αυτό θα είναι στην διάθεση σου στο  κόστος (εφάπαξ πληρωμή) των 450 ευρώ ( δύο μήνες κέρδος για εσένα με αυτό τον τρόπο)


 Ή
  •  με προπληρωμή κάθε μήνα των 4  μαθημάτων στη μηνιαία χρέωση των 45 ευρώ.

 Και η συμφωνία είναι να φέρεις σε αυτό το πρόγραμμα στη διάρκεια του τουλάχιστον ένα άτομα ακόμη, που να το αγοράσει στις ίδιες φυσικά τιμές.
Αυτή θα είναι μια «συμφωνία κυρίων». Ο λόγος μου και ο λόγος σου.
Έχεις λοιπόν αυτή την ευκαιρία.
Αν θέλεις να αλλάξεις το πως πηγαίνει η ζωή σου, πρέπει να αρχίσεις την αλλαγή από εσένα
Η επιτυχία είναι επιλογή και απόκτηση και εφαρμογή 12 θεμελίων.
Θα είναι δικά σου αν αποφασίσεις τώρα.
BONUS 1 : Με την αγορά του προγράμματος θα έχεις επίσης δωρεάν κάθε μάθημα σε mp3 μορφή για να το ακούς όποτε και όπου θέλεις.
BONUS 2:Με την αγορά του προγράμματος θα έχεις δώρο 5 από τα πιο αγορασμένα σεμινάρια μου  (mp3’s) (και τα 5 αμέσως στην περίπτωση εφάπαξ πληρωμής, ή ένα κάθε δύο μήνες στην περίπτωση μηνιαίων πληρωμών).
·       Βάλε στόχους και πραγματοποίησε τους.
·       Μάθε το νόμο της έλξης
·       Ολοκληρωμένες επικοινωνίες
·       Επαγγελματική χρήση του Facebook
·       H Μάρκα είσαι Εσύ (The Brand Is You)
Αυτή είναι μια προσφορά μοναδικη. Μην την χάσεις.
Κάνε την Επιτυχία Σου Προσωπική Σου Υπόθεση.
Κάλεσε ΤΩΡΑ (9πμ-9μμ) στα 2105018493 και 6938979887 για να κλείσεις θέση στο πρόγραμμα και να κάνεις την κατάθεση σου.
Ή στείλε email στο  mmavrovouniotis@gmail.com  γράφοντας ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑ 12 ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ και γράφοντας στο mail τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας μαζί σου και την επιλογή πληρωμής (εφάπαξ ή μήνα- μήνα)
Μιχαήλ.Ι.Μαυροβουνιώτης
Best Life Coach

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share