Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

ΠΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΘΕ ΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ

Σε τέτοιες εποχές, όταν ο εξωτερικός μας κόσμος κατακλύζεται με την "έλλειψη,περιορισμούς", είναι πιο σημαντικό από κάθε άλλη στιγμή να αλλάξετε την σκέψη σας, να σκέφτεσθε με αφθονία και να μένετε σε αυτό το επίπεδο σκέψης. 

Σε αυτό το άρθρο θα μοιραστώ μαζί σας,ένα από τα πο αποτελεσματικά εργαλεία που εγώ χρησιμοποιώ για να στρέφομαι στην αφθονία, άσχετα από το τι συμβαίνει γύρω μου. Πρόκειται για μαι διαδικασία που χρησιμοποιώ καθημερινά για να μένω συντονισμένος στο ενεργειακό επίπεδο της αφθονίας. Αυτή η διαδικασία δεν είναι μόνο απλή, διασκεδαστική και ανεβάζει την ενέργεια, αλλά έχει και αποτελέσματα. 

ΔΩΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΟΥ 

ΒΗΜΑ 1: Βρες έναν συνεταίρο για το όραμα σου 
Για να έχει την μεγαλύτερη επίδραση στη ζωή σου το όραμα σου, το καλύτερο είναι να μιλάς με ενέργεια για αυτό δυνατά με έναν συνεργάτη οράματος/ Ο συνεργάτης σου θα πρέπει να είναι κάποιος που σε καταλαβαίνει και πιστεύει σε έναν κόσμο με αφθονία. Δημιούργησε έναν συνεταιρισμό με κάποιον που σε υποστηρίζει στο όραμα σου, δεν σε αποκαλεί "τρελό" που σκέφτεσαι τόσο ΜΕΓΑΛΑ , και αντιλαμβάνεται την μεγάλη δύναμη των Προθέσεων. 

ΒΗΜΑ 2: Καθόρισε μια συγκεκριμένη ώρα για να μιλάς με τον συνεταίρο σου 
Αφού βρεις έναν συνεταίρο οράματος, κάνε μαζί του μαι συμφωνία να μιλάτε μαζί τηλεφωνικά τουλάχιστον 15 λεπτά κάθε εβδομάδα. Την πρώτη φορά που θα μιλήσετε ίσως χρειαστεί να προγραμματίσετε να έχετε διαθέσιμο περισσότερο ώστε να μπορέσετε να συζητήσετε τη διαδικασία, και αφού το κάνετε αυτό να μπορέσετε να τσεκάρετε τους χρόνους σας να καθορίσετε την μέρα και ώρα επικοινωνίας και να δείτε αν υπάρχουν κάποιες προτάσεις ή ανατροφοδότηση για τις επόμενες διασκέψεις σας. 

ΒΗΜΑ 3:ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΑΒΑΤΟ ΧΩΡΟ 
Όταν φτάνει η ώρα για την τηλεφωνική σας διάσκεψη, θα χρειαστεί να κάνετε μια μικρή άσκηση επικέντρωσης σας που θα σας συνδέει τον έναν με τον άλλον και θα καθιερώνει έναν άβατο χώρο στον οποίο θα μπορείτε να μοιράζεστε πράγματα, και σκέψεις. Απλά πάρτε ορισμένες βαθιές εισπνοές , μαζί, για να μπορέσετε να επικεντρωθείτε. 

ΒΗΜΑ 4: ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΑΣ 
Αφού έχετε κάνει ορισμένες βαθιές αναπνοές και έχετε δημιουργήσει τον άβατο χώρο μαζί, το πρώτο άτομο αρχίζει απλά να λέει δυνατά το όραμα του στον άλλο συνεργάτη του....σαν να το βιώνετε αυτή τη στιγμή. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να υπερβαίνει κάθε τρέχουσα κατάσταση στη ζωή σας αυτή τη στιγμή και αλλάξτε την σε ενέργεια για το ΟΡΑΜΑ σας που ήδη το ΑΝΤΙΛΑΜΑΒΑΝΕΣΤΕ. Όταν το κάνετε, τότε συνδέεστε στο υψηλότερο επίπεδο με την Πηγή Απεριόριστης Προσφοράς Αφθονίας, με το Θεό, με το Σύμπαν (΄η οτιδήποτε άλλο εσείς αποκαλείται Πηγή των πραγμάτων και της ζωής).Και η συσχέτιση σας με αυτό το ΠΕΔΙΟ είναι αυτή που κάνει τα πράγματα να αλλάζουν στη ζωή σας. 

ΒΗΜΑ 5:Ακούστε τώρα τον συνεταίρο σας 
Όσο σημαντικό είναι για το άτομο που λέει το όραμα του να μπει στην ενέργεια του να έχει ΗΔΗ πραγματοποιήσει τα όνειρα του, ο συνεταίρος (ακροατής) έχει και αυτός μια σημαντική υπευθυνότητα.Να ακούει τον συνεταίρο που μιλάει ΣΑΝ ΗΔΗ να έχει πραγματοποιήσει το όραμα του. Θα πρέπει να διατηρούν αυτό το όραμα ζωντανό όσο μιλά ο συνεταίρος τους.Μετά, όταν ο συνεταίρος θα έχει ολοκληρώσει ό ακροατής λέει 'Βλέπω το όραμα για σένα" . Ο ακροατής μπορεί επίσης να συνεισφέρει με πρόσθετες λέξεις υποστήριξης ή οποιαδήποτε οπτική λάβει και η οποία θα μπορούσε να βοηθήσει τον συνεταίρο του να αντιληφθεί το όραμα του. 

Η εμπειρία του να έχεις ένα άλλο άτομο να ακούει εσένα με πρόθεση να καταλάβει το όρμα σου, είναι πολύ δυναμική. Είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία που χρησιμοποίησα ποτέ για την εκδήλωση όλων όσων τα τελευταία χρόνια . Σου προτείνω λοιπόν να βρεις έναν συνεργάτη και να ξεκινήσει από σήμερα 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Αν δεν μπορέσεις να βρεις, κανε το μόνος σου. Βεβαιώσου όμως ότι λες δυνατά το όραμα σου .Όταν λέμε δυνατά, όταν εκφέρουμε τον λόγο μας - και την ενέργεια που μεταφέρει- τότε έχουμε κάνει ένα μεγάλο μέρος του να δουλεύει. 
© Μιχαήλ Μαυροβουνιώτης, 2008 mmavrovouniotis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share