Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Δημιουργικό Εργαστήρι 4χ4

Προσελκύετε σκέψεις, ανθρώπους γεγονότα, τρόπους ζωής ,όλα δηλαδή όσα βιώνετε- σαν μαγνήτης. Έτσι, καθώς βλέπετε τα πράγματα όπως είναι, προσελκύετε περισσότερα αντίστοιχα πράγματα.. Αλλά όταν βλέπετε πράγματα όπως θα θέλατε να είναι, τα προσελκύετε όπως θα θέλατε να είναι. Για αυτό, όσο καλύτερα τα σκέφτεστε, τόσο καλύτερα είναι, ή όσο χειρότερα τα σκέφτεστε , τόσο χειρότερα είναι. Οι άνθρωποι έχουν την τάση να βλέπουν τα πράγματα ρεαλιστικά και χωρίς την φαντασία τους.

Η διαδικασία του Δημιουργικού Εργαστηρίου 4χ4, θα σας βοηθήσει να διαλέξετε τι είδους μαγνήτης θα είστε. Και έτσι δεν θα επηρεάζεστε πλέον από ότι πιστεύουν, θέλουν, ή βλέπουν οι άλλοι, επειδή θα είστε οι ισχυροί Συνειδητοί Δημιουργοί του εαυτού σας και της εμπειρίας σας.

Μπορώ να σας βοηθήσω να εφαρμόσετε τη Διαδικασία Δημιουργικό Εργαστήρι 4χ4 στη ζωή σας. Επικοινωνήστε μαζί μου, και ζητήστε το Emailme!

Ας δούμε τη γράφεται στο βιβλίο των Esher & Jerry Hicks “Ζητήστε Το Και Θα Σας Δοθεί»
Καλώς όρισες , μικρέ, στον Πλανήτη Γη
«Αν σας μιλούσαμε την πρώτη μέρα της εμπειρίας της υλικής σας ζωής, θα σας λέγαμε :Καλώς όρισες, μικρέ, στον πλανήτη Γή. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να γίνεις, να κάνεις ή να αποκτήσεις. Είσαι ένας υπέροχος δημιουργός και βρίσκεσαι εδώ χάρη στην ισχυρή και συνειδητή θέληση σου να βρεθείς εδώ. Συγκεκριμένα εφάρμοσες τον θαυμαστό νόμο της Συνειδητής Δημιουργίας (Σημ ΜΜ :Τον 2ο από τους 7 Βασικούς Συμπαντικούς Νόμους) και βρίσκεσαι εδώ χάρη στη δυνατότητα σου να υλοποιείς ότι θέλεις.
Προχώρησε και συγκέντρωσε εμπειρίες ζωής για να σε βοηθήσουν να αποφασίσεις τι θέλεις. Και μόλις αποφασίσεις, σκέψου μόνον αυτό που θέλεις. Θα περνάς τον περισσότερο χρόνο σου συγκεντρώνοντας δεδομένα που θα σε βοηθήσουν α αποφασίσεις τι θέλεις, αλλά πραγματικό έργο σου είναι να αποφασίσεις τι θέλεις και στη συνέχεια να εστιαστείς πάνω του, επειδή χάρη σε αυτή την εστίαση θα το αποκτήσεις. Αυτή είναι η διαδικασία της δημιουργίας".

Αλλά δεν σας μιλάμε την πρώτη μέρα της εμπειρίας της ζωής σας. Βρίσκεστε εδώ αρκετό καιρό και οι περισσότεροι από σας βλέπετε τον εαυθτό9 σας όχι μόνον μέσα από τα μάτια σας – για την ακρίβεια δεν τον βλέπετε κυρίως μέσα από τα μάτια σας- αλλά μέσα από τα μάτια των άλλων. ΚΥΡΙΩΣ μέσα από τα μάτια των άλλων. Έτσι πολλοί από εσάς δεν βρίσκεστε αυτή την στιγμή στην κατάσταση ύπαρξης που θα θέλατε να βρίσκεστε.
Η Διαδικασία του Δημιουργικού Εργαστηρίου 4χ4 είναι μια διαδικασία όπου θα κατορθώσετε να εξασφαλίσετε την κατάσταση ύπαρξης που επιλέξατε- έτσι ώστε να αποκτήσετε συνειδητά πρόσβαση στη δύναμη του Σύμπαντος και να αρχίσετε να προσελκύετε το αντικείμενο του πόθου σας, αντί για το αντικείμενο που πιστεύετε πως αποτελεί την πραγματικότητα σας. Από την δική μας σκοπιά, υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε αυτό που υπάρχει τώρα- αυτό που αποκαλείτε πραγματικότητα σας- και σε αυτό που αποτελεί αληθινά την πραγματικότητα σας.
Και σε αυτό εγώ μπορώ να είμαι ο οδηγός σας. Ζητήστε να σας κατευθύνω ως μέντορας σας στο Δημιουργικό Εργαστήρι 4χ4, και θα κάνουμε μια ειδική τηλεφωνική συνεδρία πάνω σε αυτό.
Ζητήστε το και θα σας Δοθεί
Emailme!


Μιχαήλ Μαυροβουνιώτης
Μέντορας – Προπονητής
Bookmark and Share