Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

O ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ: ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ


 Κυκλοφόρησε το νέο μου ebook με τιτλο "Ο Νόμος Της Προσέλκυσης :Ένας Πρακτικός Οδηγός Εφαρμογής". Μπορείτε να το προμηθευτείτε τώρα. Για περισσότερες πληροφορίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 Σας παραθέτω ένα μικρό απόσπασμα από την εισαγωγή
"...""Η γνώση του Νόμου Της Προσέλκυσης υπήρχε από την  αρχή της ζωής , δυστυχώς όμως ήταν περιορισμένη και για αιώνες καλά κρυμμένη από αυτούς που κατείχαν τον πλούτο. Και αυτό γινόταν για να δημιουργηθεί ένας κόσμος που ο πραγματικός πλούτος να βρίσκεται στα χέρια μιας ελίτ των ολίγων, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου αγωνιζόταν σε όλη του τη ζωή ευχόμενος να μπορέσει να ζήσει μια καλύτερη ζωή από αύτη που του αποκαλυπτόταν. Ευτυχώς όμως , το Μυστικό αποκαλύφθηκε, ορισμένοι πεφωτισμένοι άνθρωποι ανακάλυψαν αυτή την πολύτιμη γνώση και την πέρασαν σε όσους περισσότερους μπορούσαν, όμως το γεγονός παραμένει το ίδιο, ότι δηλαδή ο πραγματικός πλούτος συνέχιζε να διανέμεται σε μια κάστα των ολίγων.........Τα καλά νέα στην αλλαγή , στην στροφή στην προσέγγιση του πλούτου και της δύναμης έχουν ήδη αρχίσει. Το 2006 η   Rhoda Byrne έβγαλε ένα DVD   ονομάστηκε «Το Μυστικό» ( The Secret), και είμαι σίγουρος ότι είτε το έχεις δει, είτε έχεις διαβάσει το βιβλίο, είτε το έχει ακούσει. Το σπουδαίο με το βιβλίο είναι ότι έκανε το «Νόμο Της Προέλκυσης» μια καθομιλουμένη έννοια. Αν και  υπήρχαν πολλοί συγγραφείς, και ομιλητές που ήδη μιλούσαν για την απόλαυση της συνειδητής δημιουργίας της ζωής μας, κανείς από αυτούς δεν μπόρεσε να προσεγγίσει τόσο μεγάλο ακροατήριο, τόσο μεγάλο κοινό , όσο κατάφερε με μιας να κάνει η Rhoda Bryne με το «Μυστικό».
Αυτό σε συνδυασμό με μια σειρά από έρευνες που προηγήθηκαν στο θέμα της κβαντικής φυσικής πχ, και  πολλών διανοητών που σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη μιλούν και δρουν συντονισμένα στην ίδια κατεύθυνση, αρχίζουν να δημιουργούν πια μια ΜΑΖΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ στη ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ολόκληρου του κόσμου. Ξαφνικά , άνθρωποι που νόμιζαν πως δεν έχουν ελπίδα, αρχίζουν να καταφέρνουν αξιοθαύμαστα πράγματα. Άνθρωποι ασθενείς , επιτυγχάνουν την  θεραπεία τους και άνθρωποι που νόμιζαν πως η ζωή είναι κάτι από την οποία χρειάζεται απλά να περάσουν,  τώρα αντιλαμβάνονται πως έχουν συνολικό και πλήρη έλεγχο της ζωής τους και είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν, ελεύθεροι να επιλέξουν και να δημιουργήσουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ οποιαδήποτε πραγματικότητα επιθυμούν για τους ίδιους.
Μα φυσικά πρέπει να υπογραμμίσουμε πως «Το Μυστικό», δεν αποκαλύπτει τα πάντα. Είναι μια πρώτη ανάγνωση ενός συμπαντικού νόμου. Για παράδειγμα υπάρχουν τουλάχιστον άλλον έξη βασικοί συμπαντικοί νόμοι. Όμως το πιο σημαντικό είναι να κατανοήσουμε το «ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ» των αρχαίων ημών προγόνων. Την αναγκαιότητα δηλαδή να ΔΡΑΣΟΥΜΕ , και όχι απλά να περιμένουμε πως σκεφτόμενοι θετικά θα αλλάξουν όλα. Και το «ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ» , με το πολλαπλό νόημα του. Έτσι ενώ πολλοί διαβάζοντας το βιβλίο είδαν τη ζωή τους να αλλάζει, πολλοί επίσης ήσαν αυτοί που απογοητεύτηκαν γιατί νόμισαν πως  «Το Μυστικό», απλά δεν δουλεύει για αυτούς. Πρέπει όλοι να κατανοήσουμε πως «Το Μυστικό», είναι απλά μια εισαγωγή στο Νόμο Της Προσέλκυσης και δεν είναι ο καθένας ικανός απλά να διαβάσει ορισμένες οδηγίες και με αυτές οδηγό να αλλάξει τη ζωή του.
Ορισμένοι άνθρωποι χρειάζονται πιο αναλυτικές πιο σε βάθος ερμηνείες και εξηγήσεις  όπως πχ αυτές που δίνονται από τους επιστήμονες της κβαντικής φυσικής, άλλοι χρειάζονται έναν βήμα  προς βήμα οδηγό και άλλοι χρειάζονται κάποιον Κόουτς , που θα τους οδηγήσει μέσα από τη διαδικασία.
Σε οποιαδήποτε λοιπόν κατηγορία και αν ανήκεις, δημιούργησα αυτό τον Οδηγό Εφαρμογής του Νόμου Της Προσέλκυσης, επειδή ακούω διαρκώς ανθρώπους να κάνουν διαρκώς την ίδια ερώτηση κάθε μέρα. Βλέπω ανθρώπους  να δίνουν μάχη για να καταφέρουν να κάνουν το Νόμο Της Προσέλκυσης να δουλέψει για αυτούς με θετικό τρόπο, και τους ακούω να παραπονιούνται πως δεν υπάρχει αρκετή ΠΡΑΚΤΙΚΗ πληροφόρηση που να τους βοηθήσει να αλλάξουν τη ζωή τους.
Για αυτό λοιπόν δημιούργησα το EBook «Ο Νόμος Της Προσέλκυσης- Πρακτικός Οδηγός Εφαρμογής», για να προσφέρω την πρακτική εφαρμογή, με τη μορφή συμβουλών, μυστικών επιτυχίας που θα βοηθήσουν τον καθένα να κατανοήσει το Νόμο Της Προσέλκυσης  ολοκληρωτικά και να μπορέσει να αρχίσει να τον εφαρμόζει στην καθημερινή του ζωή.
Θα δεις ότι η παρούσα έκδοση αποτελείται από 6 ενότητες, η κάθε μια από τις οποίες διαπραγματεύεται μια διαφορετική περιοχή της ζωής σου. Αυτές μάλιστα είναι ακριβώς και οι περιοχές που έχω ακούσει τους ανθρώπους να διατυπώνουν παράπονα . Επίσης θα βρεις, θα δεις, ότι προσπαθώ να διατηρήσω ένα άμεσο μη τεχνικό λόγο, και σκοπός είναι η άμεση πρακτική εφαρμογή όσων διαβάζεις και εξασκείς , στην καθημερινότητα σου.
Πάμε λοιπόν. Ξεκίνα να διαβάζεις μόλις «κατεβάσεις» αυτό το EBook , αφού ο σκοπός που το αγόρασες είναι να καταφέρεις να κάνεις εφαρμογή το Νόμο Της Προσέλκυσης στην καθημερινότητα σου, και αυτό έψαχνες, ένα  Πρακτικό Οδηγό Εφαρμογής. Ναι λοιπόν τώρα τον έχεις στη διάθεση σου. Ξεκίνα!!!
Απόλαυσε τη Ζωή
Μιχαήλ Μαυροβουνιώτης
Spiritual Life Coach"
Για περισσότερα πάτησε ΕΔΩ


Bookmark and Share