Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ABRAHAM- JERRY HICKS


Όλοι εμείς , που ερευνήσαμε τον νόμο της Έλξης, και κατανοήσαμε την βασική  θεμελιώδη και  αδιαπραγμάτευτη λειτουργία τους, πέρα και έξω από την θέληση μας, νοιώθουμε ευγνωμοσύνη για το τρίγωνο της Ενέργειας Jerry Hicks, Esther  Hicks και Abraham . Και μιας και ο Abraham, είναι μια πνευματική οντότητα, η προσφορά των Jerry & Esther Hicks στην έκφραση του, μέσα από αυτούς είναι και θα παραμένει πολύτιμη.
Ο Jerry Hicks δεν είναι μαζί μας . Αποσυνδέθηκε από τον φυσικό κόσμο στις 18 Νοεμβρίου 2011. Όλοι εμείς αποτίνουμε φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στο έργο και προσφορά του.  Και ας αναφερθούμε σε αυτό το σημείωμα, στο αποχαιρετισμό της συντρόφου στη ζωή και στην αναζήτηση, Estther Hicks
«23 Νοεμβρίου 2011
Ο Jerry Hicks είναι νεκρός.
H Esther Hicks απέστειλε αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα για το θάνατο του Jerry  την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011.
Αγαπημένοι , αγαπημένοι φίλοι
Ο γλυκός μου Jerry έκανε την μετάβαση του στο Μη Φυσικό την περασμένη Παρασκευή. Πόσο γλυκά νιώθει το Vortex για αυτό σήμερα.
Ο Jerry, μου είπε όταν βρεθήκαμε και είμαστε μαζί πριν 30 χρόνια, ότι λόγω της διαφοράς της ηλικίας μας ήταν πιθανό « να αποκοπώ από εσένα νωρίτερα», στο οποίο εγώ απάντησα «δεν με νοιάζει». Η χαρά του για τη ζωή και οι συνεχείς νέες ανακαλύψεις του σκοποί, διατηρούσαν στη ζωή του την αίσθηση της φρεσκάδας , και μαζί μοιραστήκαμε μια τόσο χαρούμενη όρεξη για ζωή.
Με τα χρόνια, ο Abraham επέμενε σταθερά πως δεν υπάρχει θάνατος. Ξανά , και ξανά, μας θύμιζε ότι υπάρχει μόνο ζωή και περισσότερη ζωή και περισσότερη ζωή. Μου πήρε κάποιο χρόνο για να το καταλάβω αυτό, και πρέπει να πω ότι δεν έχω πλήρως συμβιβαστεί με αυτό, αλλά πιστεύω πως αυτό που ζητάμε να δούμε μετά τον θάνατο του Jerry , είναι το επόμενο λογικό βήμα της ζωής για το οποίο ο Abraham  μιλούσε διαρκώς. Και μερικές φορές, πιάνω την μεγαλοπρέπεια αυτού  το οποίο  ο  Jerry  αισθάνεται. Και η επιθυμία μου να συνεχίσω όχι μόνο την εμπειρία μου με τον Abraham αλλά και την εμπειρία μου με τον Jerry. Είμαι σίγουρη πως θα αποτελέσει τον καταλύτη που θα με βοηθήσει να κάνω αυτά που ο Abraham προσπάθησε να μας βοηθήσει να  κάνουμε όλο αυτό τον καιρό.
Για μια ακόμη φορά, ο Jerry είναι εκεί έξω και μου δείχνει το δρόμο. Η διαφορά όμως αυτή τη φορά είναι πως θα πρέπει εγώ να βρω αυτό τον δρόμο. Δεν είμαι εκεί ακόμη, αλλά αποτελεί την απόλυτη υπόσχεση μου στον εαυτό μου πως θα βρω τον δρόμο, επειδή είναι το πιο φυσικό πράγμα να το κάνω  και γιατί  ο Jerry έχει προνοήσει για εμένα τον λόγο για να το κάνω.
Είμαι περίεργη για το τι υπάρχει μπροστά, και ενώ δεν μπορώ να αρχίσω να το εξηγώ ούτε καν να φανταστώ τις λεπτομέρειες του τρόπου με τον οποίον πρόκειται τα πράγματα να διαδραματιστούν, είμαι σίγουρη πως θα είναι διασκεδαστικά.
Είμαι τόσο τυχερό κορίτσι που ήμουν σε θέση να παίξω με τον Jerry και με τον  Abraham  και με όλους εσάς όλα αυτά τα  θαυμάσια χρόνια  και είμαι πρόθυμη να συνεχίσω  να κάνω πολλά από αυτά για πολλά επόμενα χρόνια. Νιώθω τώρα σίγουρη πως όχι μόνον δεν έχει πάει τίποτα στραβά, αλλά πως τα πράγματα πάνε εξαιρετικά σωστά.
Αισθάνομαι  τόση αγάπη για όλους εσάς και για τον Abraham και  πάνω από όλα για τον Jerry. Και όπως του έλεγα τόσα χρόνια « Η ζωή είναι ένα λάκτισμα στα παντελόνια»
Με αγάπη Esther
Namaste
Ενωθείτε μαζί μου στην αποστολή μεγάλων ευχαριστιών και εκτίμησης στον Jerry  (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)για όλα όσα μας έχει εμπνεύσει, για όλα αυτά που έχουμε ωφεληθεί από αυτόν, για όλες τις μεγάλες ιστορίες του, για την υπέροχη αίσθηση του χιούμορ του και για το ότι κράτησε στην Esther μια τόσο ωριαία συντροφιά στο εκπληκτικό ταξίδι της.
Μεγάλη αγάπη και γαλήνη στην Esther Hicks και στην οικογένεια της αυτή  την στιγμή , και κάθε στιγμή. Αλλά ειδικά τώρα.
Σε ευχαριστούμε Jerry. Υπάρχει πολύ αγάπη για εσένα εδώ»
Αντίο από όλους εμάς. Με απέραντη ευγνωμοσύνη . Και ξέρουμε ότι είσαι εδώ σε μια Μη Φυσική Παρουσία

 Αντίο Jerry . Σε ευχαριστώ για την συντροφιά, 
σε ευχαριστώ για την έμπνευση, 
σε ευχαριστώ για την σύνδεση, 
σε ευχαριστώ για την προοπτική,
σε ευχαριστώ για το Vortex.
Σε ευχαριστώ 
Εγώ Εμείς , Όλοι
Μιχαήλ Μαυροβουνιώτης
Certified Spiritual Life Coach

ΥΓ. Σύνδεσμοι για να μάθετε περισσότερα για το έργο του
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share